Tort De Sfeclă Bundt

Tort De Sfeclă Bundt
Tortul Bundt de sfeclă este un fără lactate rețetă cu 16 porții. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 250 de calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de praf de copt, sfeclă purificată, chipsuri de ciocolată semidulce fără lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tort Bundt Cu Sfeclă De Ciocolată, Red Devil Sfeclă Bundt Tort, și Tort Bundt Cu Sfeclă De Ciocolată Cu Adevărat Sănătos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 buc.F (190 buc. C, sau marca de gaz 5) și ungeți ușor o tavă Bundt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
CuptorCuptor
2
Într-un bol de amestecare, cremă împreună ulei și zahăr brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
CremăCremă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
3
Adăugați sfeclă, chipsuri de ciocolată topită și vanilie și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
VanilieVanilie
SfeclăSfeclă
4
Într-un castron separat, combinați făina, praful de copt și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Se adaugă la amestecul de sfeclă umedă și se amestecă până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
6
Se toarnă în tigaia Bundt pregătită și se coace timp de 45 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
7
Se răcește în tigaie timp de 10 minute înainte de a se scoate pe un suport de sârmă. Se răcește complet. Înainte de servire, praf cu zahăr de cofetari și blat cu afine, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
AfineAfine
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
8
Sfatul Bucătarilor Plini De Compasiune
9
Rezervați 1/4 cană (55 g) din sfecla pur și simplu (sau pur și a patra sfeclă) pentru a crea o glazură roșie/roz sau ganache, folosind zahărul cofetarilor și untul nondairy, cum ar fi Earth Balance. Pentru o ganache, folosiți apa în care ați gătit sfecla pentru a subția toppingul. Pentru îngheț, pufați folosind un mixer manual.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Nondairy UntNondairy Unt
GlazuraGlazura
SfeclăSfeclă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
10
Masa Vegană
11
De la masa vegană: 200 de rețete de neuitat pentru a distra fiecare oaspete cu fiecare ocazie de Colleen Patrick-Goudreau. Text copyright 2009 de Colleen Patrick-Goudreau. Fotografie Alimentară de Glenn Scott Photography. Folosit cu permisiunea Fair Wind Press.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista