Tortul de prune Bundt este un fără lactate și vegetarian desert. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 328 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, ienibahar măcinat, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort Picant De Prune Bundt, Tort De Prune, și Tort De Prune Cu Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, scurtarea cremei și zahărul până la lumină și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Curmale Tocate (aproximativ)
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
3
Combinați ingredientele uscate; adăugați la amestecul cremos alternativ cu suc de prune, bătând bine după fiecare adăugare. Se amestecă prunele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Uscate
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
4
Se toarnă într-un 10-in uns. tigaie cu tub canelat.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Se coace la 350 de minute pentru 40-45 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigaie într-o grătar pentru a se răci complet. Praf cu zahăr de cofetari, dacă doriți.