Ciocolata Tort de portocale ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 150 și costă 87 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 418 calorii. Mergeți la magazin și ridicați apă, zahăr, extract de portocale și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Tort de ciocolată dulce cu aromă de portocale cu compot de portocale din sânge confiat, Tort traznita ciocolata-portocaliu cu glazura de portocale, și Tort de proteine de portocale cu ciocolată cu glazură de ciocolată.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare aduceți cremă la începutul fierberii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Scoateți din blatul de gătit.
3
Adăugați ciocolată (în bucăți). Se amestecă până se combină complet. Se răcește la temperatura camerei înainte de a umple prăjiturile. Puneți deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
4
Pentru tort de ciocolata: Incalziti cuptorul la 325 de grade F. Unt și făină tort tigăi de alegere. Se topește ciocolata și se lasă deoparte să se răcească la temperatura camerei. Bateți untul și zahărul brun până la pufos (aproximativ 4 minute pe mediu).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Bomboane M&M's Minis
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Căpșuni La Picior
Bomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
5
Adăugați ouăle și vanilia și continuați să bateți până când sunt groase și cremoase (aproximativ 6 minute pe mediu).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La Picior
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
6
Adăugați ciocolata la scăzut și amestecați până se combină. Wisk ingrediente uscate împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
7
Adăugați 1/3 ingrediente uscate alternativ cu 1/3 smântână începând și terminând cu ingrediente uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
8
Adăugați apă clocotită și amestecați doar 30 de secunde, răzuiți vasul și amestecați restul cu mâna. Se toarnă imediat în tigăi 2/3 pline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
9
Coaceți până când testerul iese curat în centrul tortului, aproximativ 30 de minute pentru Runda de 9 inci, mai mult sau mai puțin pentru alte tigăi de tort de dimensiuni. Se răcește timp de 1/2 oră înainte de a scoate prăjiturile din tigăi. Înfășurați în folie de plastic și răciți la frigider. Când este complet rece, desfaceți prăjiturile și umpleți cu ganache de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
10
Pentru tortul de portocale: Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. tigaie de tort cu unt și făină la alegere cu un zester, tocați partea portocalie a coajei unei portocale proaspete, dar nu tocați secțiunea albă a coajei. Măsurați 4 linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La Picior
3 Bețișoare De Covrig
Bomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Zester
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
11
Combinați gălbenușurile, 11/2 căni de lapte și extracte. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Rasă, Opțional
Chifle Albe De Cină
12
Combinați ingredientele uscate în mixer și amestecați la scăzut.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
13
Adăugați 21/2 căni de lapte, suc de portocale, unt și coajă de portocală pentru a usca ingredientele și amestecați la scăzut timp de 2 minute. Bateți la înălțime încă 3 minute. Rotiți mixerul la scăzut și adăugați amestecul de gălbenuș în 3 loturi, amestecând timp de 40 de secunde la scăzut de fiecare dată. Umpleți tăvile de tort cu unt și făină 1/2 pline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Coaceți până când tester iese curat și centru izvoare înapoi atunci când ușor atins. Se răcește în tigăi timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1
Tort de strat după cum urmează: tort de ciocolată cu 1 strat, ganache de ciocolată, tort de portocale cu 1 strat, ganache de ciocolată, tort de ciocolată cu 1 strat. Frost după cum doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)