Tortul proaspăt de pere este un fără lactate și vegetarian rețetă cu 10 porții. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest desert are 532 calorii, 6g de proteine, și 23g de grăsime pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, ulei de canolan, albușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort De Pere Proaspete, Tort De Pere Proaspete, și Tort De Pere Și Ghimbir Proaspăt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați perele și zahărul și lăsați să stea o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere
Zahăr
2
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Pulverizați o tigaie bundt de 10 inci cu spray de gătit antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
Cuptor
3
Bateți ușor albușurile și combinați-le cu uleiul, nucile pecan tocate și amestecul de pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Pecan
Albușuri De Ou
Pere
Ulei De Gătit
4
Se amestecă făina, sarea, bicarbonatul de sodiu, nucșoara, scorțișoara și cuișoarele. Se amestecă amestecul de pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Scorțișoară
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Nucșoară
Făină Pentru Toate Scopurile
Pere
Sare
5
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
6
Coaceți la 325 grade F (165 grade C) timp de 1 oră și 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Scoateți din cuptor furnica lasa sa se raceasca pe un suport de sârmă timp de 10 minute înainte de a scoate forma tigaie.