Tort De Pere Proaspete
Tortul proaspăt de pere este un fără lactate și vegetarian rețetă cu 10 porții. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest desert are 532 calorii, 6g de proteine, și 23g de grăsime pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, ulei de canolan, albușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort De Pere Proaspete, Tort De Pere Proaspete, și Tort De Pere Și Ghimbir Proaspăt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați perele și zahărul și lăsați să stea o oră.
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Pulverizați o tigaie bundt de 10 inci cu spray de gătit antiaderent.
Bateți ușor albușurile și combinați-le cu uleiul, nucile pecan tocate și amestecul de pere.
Se amestecă făina, sarea, bicarbonatul de sodiu, nucșoara, scorțișoara și cuișoarele. Se amestecă amestecul de pere.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți la 325 grade F (165 grade C) timp de 1 oră și 10 minute.
Scoateți din cuptor furnica lasa sa se raceasca pe un suport de sârmă timp de 10 minute înainte de a scoate forma tigaie.