Tort De Nuci De Caramel

Tort De Nuci De Caramel
Dacă aveți despre 50 de minute pentru a petrece în bucătărie, caramel nuci Torte ar putea fi un minunat lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție conține 379 calorii, 8g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 90 de cenți pe porție. 1 persoană a găsit această rețetă gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de cidru de mere, cremă de brânză, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca un desert foarte accesibil. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 17%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Torte Cu Nuci De Mocha, Tort De Nuci Ricotta, și Data Nuci Torte.

Instrucțiuni

1
Linia doi 6-in. Tigăi rotunde de copt cu hârtie pergament; se acoperă cu spray de gătit. Într-un castron mic, bateți ușor gălbenușurile de ou. Puneți deoparte 1 lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați cidru, vanilie, praf de copt, scorțișoară și 1/2 cană de zahăr la gălbenușurile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
3
Într-un alt castron, bateți albușurile pe mediu până se formează vârfuri moi. Bateți zahărul rămas, aproximativ 1 lingură la un moment dat, la mare până se formează vârfuri rigide și zahărul se dizolvă. Îndoiți un sfert din albi în aluat; apoi pliați în albii rămași. Îndoiți firimiturile și migdalele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Lingurați ușor în tigăile pregătite.
5
Se coace la 325 CP timp de 20-25 minute sau până când prăjitura revine când este ușor atinsă. Se răcește timp de 10 minute; scoateți din tigăi în rafturi de sârmă. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Într-o cratiță, combinați zahărul brun, amidonul de porumb, untul și 2 linguri de cidru. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând continuu. Gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa. Se amestecă o cantitate mică în gălbenușul rezervat; întoarceți-le pe toate în tigaie. Aduceți la fierbere ușoară, amestecând constant. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Într-un castron mic, bateți crema de brânză până devine pufoasă. Bateți în 2 linguri sos de caramel până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici FeliatePiersici Feliate
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Se întinde pe un tort; se acoperă cu tortul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
9
Adăugați cidru rămas în sosul de caramel rămas pentru a obține consistența stropitoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici FeliatePiersici Feliate
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar
10
Bateți crema până începe să se îngroașe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
11
Adăugați zahăr și vanilie; bateți până se formează vârfuri moi. Partea superioară a înghețului și părțile laterale ale tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
12
Stropiți cu sos de caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici FeliatePiersici Feliate

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru Torte. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera cremă Sherry
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista