Tort De Nucă De Cocos Cu Patru Straturi

Tort De Nucă De Cocos Cu Patru Straturi
Tortul de nucă de cocos cu patru straturi este un vegetarian desert. Această rețetă servește 16. O porție conține 563 calorii, 6g de proteine, și 36g de grăsime. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână zahăr, unt, zahăr pudră și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort Cu Strat De Nucă De Cocos, Tort Cu Strat De Nucă De Cocos, și Tort Cu Strat De Nucă De Cocos.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Bateți primele 6 ingrediente la viteză medie cu un mixer electric până se omogenizează bine.
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
3
Adăugați extracte, bătând bine.
4
Adăugați ouă, câte 1, bătând până se omogenizează după fiecare adăugare. Se amestecă nuca de cocos în fulgi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Nucă De CocosFulgi De Nucă De Cocos
Cum Ar Fi M&M'sCum Ar Fi M&M's
5
Se toarnă aluatul în 4 Tigăi rotunde de tort de 9 inci unse și făinate.
6
Coaceți la 400 timp de 20 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi pe rafturi de sârmă 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
7
Scoateți din tigăi în rafturi de sârmă și lăsați să se răcească 1 oră sau până se răcește complet.
8
Între timp, reduceți temperatura cuptorului la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
9
Aranjați așchii de nucă de cocos într-un singur strat într-o tigaie superficială.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Coaceți 8 până la 10 minute sau până la prăjit, amestecând ocazional.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
11
Întindeți umplutura de nucă de cocos între straturi, lăsând o margine de 1 inch. Bateți frișca cu viteză mare până se spumează. Adăugați treptat zahăr pudră, bătând până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Budincă Instantă De LămâieBudincă Instantă De Lămâie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
12
Răspândiți pe partea de sus și pe laturile tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
13
Presărați nucă de cocos prăjită deasupra și părțile laterale ale tortului, apăsând ușor pentru a adera.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista