Tort De Nucă De Cocos Cu Morcovi
Această rețetă servește 50. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 88 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Un amestec de unt, făină, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort De Morcovi Cu Nucă De Cocos, Tort De Morcovi Cu Nucă De Cocos, și Tort De Morcovi Cu Nucă De Cocos.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Se amestecă făina, praful de copt și scorțișoara până se omogenizează.
Bateți untul și zahărul într-un castron mare cu mixerul până când sunt ușoare și pufoase.
Adăugați ouă, câte 1, bătând după fiecare până se omogenizează bine.
Adăugați amestecul de făină alternativ cu laptele, bătând bine după fiecare adăugare.
Adăugați morcovi, nucă de cocos, nuci și ananas; se amestecă bine.
Se toarnă în tigăi rotunde de 2 (9 inci) pulverizate cu spray de gătit.
Coaceți 40 min. sau până când scobitoarea introdusă în centre iese curată. Prăjituri răcoroase în tigăi 10 min.
Scoateți din tigăi în rafturi de sârmă; se răcește complet. Umpleți și înghețați straturile de tort cu glazură de brânză cremă PHILADELPHIA.