Tort De Migdale De Brandy

Tort De Migdale De Brandy
Tort de migdale Brandy ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 743 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de zahăr, coniac, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 24%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Brandy Migdale Pound Tort, Tort De Brandy, și Tort de coniac de caise.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 300 de grade F (150 de grade C). Ungeți și făinați o tigaie rotundă de 8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Bateți untul și 1 1/2 căni de zahăr cu un mixer electric într-un castron mare până când sunt ușoare și pufoase. Amestecul trebuie să aibă o culoare vizibil mai deschisă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Adăugați gălbenușurile de ou la temperatura camerei pe rând, permițând fiecărui gălbenuș de ou să se amestece în amestecul de unt înainte de a adăuga următorul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
UntUnt
4
Se toarnă făina alternativ cu laptele, amestecând până se încorporează. Se amestecă extractul de migdale. Bateți albușurile până se formează vârfuri rigide într-un vas mare de sticlă sau metal. Ridicați bătătorul sau bateți drept în sus: albușurile ar trebui să formeze un vârf ascuțit care să-și păstreze forma. Îndoiți albușurile în aluat; amestecând suficient pentru a combina uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De MigdaleExtract De Migdale
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
BatetiBateti
5
Se toarnă aluatul în tigaie pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 90 de minute. Se răcește în tigaie timp de 10 minute înainte de a se îndepărta pentru a se răci complet pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
7
Tăiați orice tort în exces, astfel încât să fie la același nivel cu părțile laterale ale tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Aduceți apa și 1 cană de zahăr la fierbere timp de 8 până la 10 minute. Reduceți căldura la foc mic, apoi adăugați coniac și 1 linguriță extract de vanilie. Se fierbe timp de 2 până la 3 minute și se ia de pe foc. Lăsați siropul să se răcească la temperatura camerei. Înțepați găurile în tortul răcit cu o scobitoare, apoi saturați încet tortul cu siropul de coniac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
ZahărZahăr
SiropSirop
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Revista