Tort De Miere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu miere. Această rețetă servește 20 și costă 37 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 160 de calorii. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir măcinat, sorbet de lămâie ca acompaniament, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort din făină de porumb cu miere fără Gluten cu compot de căpșuni + frișcă cu miere, Tort Bundt cu miere cu caramel pecan cu miere, și Tort Dom cu ciocolată-miere cu glazură de ciocolată-miere.
Instrucțiuni
Înveliți tigăile cu spray antiaderent. Tapetați tigăile cu 2 bucăți de hârtie pergament și hârtie de acoperire cu spray antiaderent.Cerneti faina, bicarbonatul de sodiu, scortisoara, ghimbirul si condimentul intr-un bol. Pune deoparte
Așezați ouăle și zahărul în vasul unui mixer electric prevăzut cu un accesoriu pentru tel.Bateți cu viteză mare până când amestecul este ușor și pufos. Reduceți viteza la minim și adăugați mierea, apoi uleiul.
Se amestecă la foc mic timp de 2 1/2 minute, apoi la mediu timp de 2 1/2 minute.Îndoiți amestecul de făină cu mâna în mai multe adaosuri, amestecând bine cu o spatulă.Puneți aluatul în tigăile pregătite, împărțind uniform.
Coaceți timp de 30 până la 40 de minute sau până când este bombat, setat și un tester de tort introdus în centru iese curat. (Pâinile se vor crăpa în timpul coacerii.) Nu deschideți ușile cuptorului până când prăjiturile nu s-au bombat, deoarece acest lucru le-ar putea provoca prăbușirea.Răciți pâinile în tigăile lor pe rafturi timp de 1 oră.Desfaceți pâinile pe rafturi și înfășurați bine în folie de plastic în timp ce sunt încă ușor calde pentru a păstra umezeala, până când sunt gata de servit. La temperatura camerei, prăjiturile vor rămâne proaspete timp de trei zile sau le vor îngheța până la o lună.
Se servește cu sorbet de lămâie.