Tort de mere evreiesc II

Tort de mere evreiesc II
Jewish Apple Cake II ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 243 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 55 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 86 de gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați mere, extract de vanilan, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Tort De Mere Evreiesc, Tort De Mere Evreiesc, și Tort De Mere Evreiesc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie cu tub de 10 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Presărați merele feliate cu 5 linguri de zahăr alb și scorțișoara măcinată. Aruncați pentru a acoperi și a pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară MăcinatăScorțișoară Măcinată
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
3
Se amestecă făina, ouăle, 2 1/2 căni de zahăr, praful de copt, sarea, uleiul vegetal, sucul de portocale și vanilia până se amestecă bine. Aluatul va fi destul de rigid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Se toarnă 1/2 din aluat în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Așezați amestecul de mere peste aluat, apoi turnați restul de aluat deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
6
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 60 până la 80 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Lăsați tortul să se răcească în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate5
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista