Tort de mere evreiesc II

Tort de mere evreiesc II
Jewish Apple Cake II ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 243 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 55 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 86 de gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați mere, extract de vanilan, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Tort De Mere Evreiesc, Tort De Mere Evreiesc, și Tort De Mere Evreiesc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie cu tub de 10 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Presărați merele feliate cu 5 linguri de zahăr alb și scorțișoara măcinată. Aruncați pentru a acoperi și a pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară MăcinatăScorțișoară Măcinată
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
3
Se amestecă făina, ouăle, 2 1/2 căni de zahăr, praful de copt, sarea, uleiul vegetal, sucul de portocale și vanilia până se amestecă bine. Aluatul va fi destul de rigid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Se toarnă 1/2 din aluat în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Așezați amestecul de mere peste aluat, apoi turnați restul de aluat deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
6
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 60 până la 80 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Lăsați tortul să se răcească în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate5
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista