Tort De Mere Cu Miere De Ovăz De Modă Veche

Tort De Mere Cu Miere De Ovăz De Modă Veche
Reteta de modă veche fulgi de ovăz miere Tort de mere se poate face în aproximativ 45 de minute. Acest desert are 262 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, sos de mere gros, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de mare. Tort de ovăz de modă veche, Tort De Mere De Modă Veche, și Tort De Mere De Modă Veche sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pentru a pregăti tortul, combinați ovăzul și 1 cană de apă fierbinte într-un castron mic; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OvăzOvăz
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
4
Combinați făina, 2 lingurițe de scorțișoară, bicarbonat de sodiu și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
ScorțișoarăScorțișoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
5
Combinați 1 1/3 căni de zahăr, mere, 1/3 cană de miere și ouă într-un castron mare; bate cu un mixer la viteză mare 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De MereSos De Mere
MiereMiere
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
6
Adăugați amestecul de ovăz; bateți la viteză mică până se omogenizează bine.
7
Adăugați jumătate din amestecul de făină în amestecul de zahăr; bate bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
8
Adăugați amestecul de făină rămas; bate bine. Puneți aluatul într-un vas de copt de 11 x 7 inch acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
9
Coaceți la 350 timp de 48 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Așezați vasul pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
11
Pentru a pregăti glazura, topiți untul într-o cratiță mică și grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
12
Adăugați 1/3 cană zahăr și 1/4 cană miere; gatiti 2 minute sau pana se clocoteste, amestecand continuu. Se amestecă migdalele. Se toarnă rapid glazura peste tort; se întinde uniform folosind o spatulă de cauciuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
MigdaleMigdale
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
MiereMiere
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
13
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
14
Prajiti prajitura 1 minut sau pana cand glazura este clocotita si aurie. Se răcește complet pe un suport de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
15
Se servește cu topping bătut; se presară cu scorțișoară măcinată, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară MăcinatăScorțișoară Măcinată
Biciuit ToppingBiciuit Topping
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista