Tort De Lămâie Fără Gluten
Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. O porție conține 234 calorii, 5g de proteine, și 11g de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 40 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Mergeți la magazin și ridicați extract de migdale, ouă, vanilie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Afine Cu Lămâie - Fără Gluten, Tort De Afine Cu Lămâie - Fără Gluten, și Tort de lire fără Gluten II pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 F. Unt de 9x5 inci; se presară cu 1 linguriță din amestecul de tort uscat.
Într-un castron mare, bateți untul și brânza de vaci cu mixerul electric la viteză medie până se omogenizează bine. Bateți ouăle pe rând. Bateți în vanilie, extract de migdale și coajă de lămâie. Bateți în amestecul de tort doar până se amestecă bine. Aluatul va fi gros și ușor cocoloaș. Scoateți-l în tigaie și răspândiți uniform.
Coaceți 1 oră și 20 de minute. Se răcește 10 minute în tigaie pe grătar.
Slăbiți părțile laterale ale pâinilor din tigaie; scoateți din tigaie și așezați partea superioară în sus pe raftul sire. Se răcește complet, cu aproximativ 3 ore înainte de feliere.
Se presară cu zahăr pudră înainte de servire.