Tort De Grădină De Primăvară

Tortul de grădină de primăvară ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 338 calorii. Această rețetă servește 16. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 55 de minute. Mergeți la magazin și ridicați picături de colorant alimentar, gustări graham, amestec de prăjituri și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este perfect pentru Primăvară. Funcționează bine ca un desert la un preț foarte rezonabil. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supă De Grădină De Primăvară, Spring Garden Cookie Puzzle, și Salată De Cartofi De Grădină De Primăvară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți aluatul de tort și coaceți conform instrucțiunilor de pe pachet pentru tigaie de 13x9 inci. Tort rece în tigaie 5 min.; scoateți din tigaie în grătar. Se răcește complet.
Tint COOL WHIP cu colorant alimentar.
Decoreaza cu ingedients rămase să semene cu fotografie.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Casan Emma Chianti Classico. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Casa Emma Chianti Classico]()
Casa Emma Chianti Classico
Casa Emma Chianti Classico D. O. C. G este un vin elegant, cu un buchet floreal și note de cireșe. Are o prospețime echilibrată, o structură bună și taninuri catifelate. Îmbătrânit timp de 1 an în butoaie de 500 De Litri, are o culoare roșu rubiniu intens cu reflexe violet. Cu un finisaj persistent, cu aciditate și mineralitate bună, este perfect pentru a se împerechea cu paste și mezeluri.