Tort De Ghimbir-Mere
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 116 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 50 și costă 20 de cenți pe porție. Un amestec de amestec de prăjituri cu condimente, unt, cremă de brânză philadelphia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Cu o lingură scor de 8%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Tort De Mere Cu Ghimbir, Tort de ghimbir cu mere cu glazură de arțar, și Sos De Mere Cu Ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Bateți 1/2 cană de unt, amestec de tort, ouă și sos de mere într-un castron mare cu mixerul până se omogenizează. Se amestecă 1/2 cană de ghimbir tocat.
Se toarnă în vasul de copt de 13x9 inci pulverizat cu spray de gătit.
Coaceți 45 până la 50 min. sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește complet.
Bateți crema de brânză și untul rămas într-un castron mare separat cu mixerul până se omogenizează.
Adăugați vanilie și ghimbir măcinat; se amestecă bine. Bateți treptat în zahăr pudră; se întinde pe tort.
Se ornează cu ghimbirul tocat rămas.