Tort de gem de modă veche
Tort cu gem de modă veche este o rețetă lacto ovo vegetariană cu 16 porții. Acest desert are 660 de calorii , 6 g de proteine și 19 g de grăsime per porție. Pentru 80 de cenți per porție , această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și luați unt, scorțișoară măcinată, lapte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor este foarte rău (dar încă se poate repara). Plăcintă de ciocolată de modă veche , Mac și brânză de modă veche și biscuiții de modă veche cu stafide și nuci pecan sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați stafidele și ananasul; se lasa sa stea cel putin 30 de minute.
Într-un castron mare, cremă untul și zahărul până devine ușor și pufos.
Se adauga ouale, pe rand, batand bine dupa fiecare adaugare.
Combinați ingredientele uscate; se adaugă treptat la amestecul smântânat alternativ cu dulceața și zara, batând bine după fiecare adăugare. Se amestecă amestecul de stafide și nucile.
Se întinde în două unse și tape cu făină 9 inci. tavi rotunde pentru copt.
Coaceți la 350° timp de 40-45 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigăi pe rafturi pentru a se răci complet.
Pentru glazura, intr-o cratita mare, topim untul la foc mediu. Se amestecă zahărul și laptele. Se aduce la fierbere.
Se ia de pe foc; se răcește până se încălzește.
Se toarnă într-un castron mare; bateți suficient zahăr de cofetă pentru a obține o consistență de întindere.
Întindeți glazura între straturi și deasupra și părțile laterale ale prăjiturii.