Secret tort fantezie ciocolata este un fără gluten rețetă cu 15 porții. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 657 calorii. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, lichior de cafea, pudră de cacao și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 23%. Rețete similare includ Tort De Fantezie Cu Ciocolată Kahlua, Tort De Ciocolată Fudge Cu Un Secret, și Farmer ' s Secret Chocolate Bundt Cake.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați amestecul de tort, ouăle, smântâna, lichiorul de cafea, lichiorul de alune și uleiul. Bateți până la foarte neted. Se amestecă chipsurile de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De Alune
Chipsuri De Ciocolată
Lichior De Cafea
Smântână
Amestec De Tort
Ouă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Se toarnă aluatul în tigăile unse și făinoase la alegere și se coace conform instrucțiunilor de pe cutia de tort sau până când un cuțit introdus în mijloc iese curat. Așteptați până când este complet rece la îngheț.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Cuțit
3
Pentru glazura: crema de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
Unt
Cremă
4
Adăugați 1/2 din zahărul pudră, amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
5
Adăugați cacao și vanilie și începeți să turnați Bailey-urile peste glazură, în timp ce bătătorii dvs. bat în restul zahărului. Continuați să adăugați Bailey până când aveți glazură minunat cremoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baileys Irish Cream
Vanilie
Pudră De Cacao
Glazură
Zahăr
6
Înghețați tortul (îmi place să presez nucile tocate în glazura proaspătă). Este cel mai bine servit după o zi sau două, dar chiar mai bine să-l faceți cu până la 6 luni înainte de evenimentul dvs. special, înghețați-l și pur și simplu aduceți la temperatura camerei. Ce lovitură !