Tort de condimente cu cafea Toffee Crunch

Tort de condimente cu cafea Toffee Crunch
O porție din acest fel de mâncare conține în jur 48G de proteine, 233g de grăsime, și un total de 3828 calorii. Această rețetă servește 3 și costă 6,67 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de melasă, ghimbir, melasă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cafea Toffee Mocha Crunch Tort, Toffee Crunch Sundaes De Cafea, și Brioșe Crunch De Cafea Cu Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru tort: Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Unt și făină trei 8-in. Tigăi rotunde pentru tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
3
Într-un castron mare cu un mixer la viteză medie-mare (folosiți lama sau bătătorul Rotativ dacă folosiți un mixer în picioare), bateți untul și zahărul până când sunt pufoase și galben pal, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
4
Adăugați ouă 1 la un moment dat, bătând bine după fiecare adăugare și răzuind părțile laterale ale bolului, după cum este necesar. Bate în melasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MelasăMelasă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Într-un alt castron, bateți făina, praful de copt, ghimbirul, scorțișoara, sarea și cuișoarele. Se amestecă (sau se bate la viteză mică) o treime din amestecul de făină în amestecul de unt. Se amestecă jumătate din lapte până se omogenizează. Se amestecă încă o treime din amestecul de făină, apoi laptele rămas, urmat de făina rămasă, răzuind părțile laterale ale bolului, după cum este necesar. Răzuiți aluatul în mod egal în tigăi pregătite și întindeți nivelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
ScorțișoarăScorțișoară
UntUnt
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
GhimbirGhimbir
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
6
Coaceți prăjiturile până când o frigăruie de lemn introdusă în centrul unui strat iese curată, 25 până la 30 de minute. Se răcește în tigăi pe rafturi timp de 10 minute, apoi se inversează prăjiturile pe rafturi și se îndepărtează tigăile. Se răcește complet înainte de asamblare.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
FrigaruiFrigarui
7
Pentru glazură: într-un castron mare, bateți untul cu un mixer la viteză mică până când este ușor și pufos. Bateți în cremă de brânză până se încorporează bine, răzuind părțile laterale ale bolului, după cum este necesar. Bateți zahărul pudră, sucul de lămâie și melasa, apoi creșteți viteza la mediu-mare și bateți până nu rămân bulgări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Suc De LămâieSuc De Lămâie
GlazuraGlazura
MelasăMelasă
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
8
Tăiați 4 benzi de hârtie cerată sau hârtie pergament, fiecare aproximativ 4 pe 12 in., și aranjați-le într-un pătrat peste marginile unui platou de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
9
Cu un cuțit zimțat, tăiați cu grijă straturile de tort pe jumătate orizontal.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit ZimțatCuțit Zimțat
10
Așezați primul strat despicat, tăiat cu fața în jos, pe platoul de servire (reglați hârtia pergament astfel încât marginile platoului să fie acoperite).
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
11
Întindeți stratul cu aproximativ 1/2 cană glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
12
Se presară cu aproximativ 1/4 cană de caramel tocat. Repetați înghețarea și stropirea cu următoarele 4 straturi despicate. Acoperiți cu stratul despicat rămas, dar nu înghețați și nu stropiți cu caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
CarameleCaramele
13
Îndepărtați firimiturile în jurul părților laterale și baza tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BazaBaza
14
Lingurați 1 cană glazură într-un castron mic și amestecați laptele până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
15
Întindeți un strat subțire de glazură deasupra și părțile laterale ale tortului pentru a sigila firimiturile. Puneți la frigider tortul până când acoperirea este setată, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
16
Întindeți glazura rămasă deasupra și părțile laterale ale tortului, apoi îndepărtați fâșiile de hârtie. Dacă nu serviți în câteva ore, acoperiți și refrigerați până la 1 zi (Vezi notele).
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
17
Cu puțin timp înainte de servire, garnisiți blatul tortului cu bucăți de caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarameleCaramele
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate46
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista