Această rețetă servește 10 și costă 1,84 USD pe porție. O porție conține 327 calorii, 6g de proteine, și 12g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de sare, garnitură: căpșuni, farina, cum ar fi crema de grâu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tort Cu Condimente Savuroase Cu Turmeric, Anason Stelat Și Coriandru, Cozi De Miel Fierte Cu Coriandru, Fenicul Și Anason Stelat, și Biscuiți cu anason stelat.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. și unt și făină o tigaie rotundă de 8 pe 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Tort
Cuptor
2
Într-un castron cernem împreună făina, praful de copt și sarea. Într-o râșniță electrică de cafea/ condimente se macină fin semințele de coriandru și anasonul stelat. Într-un castron mare, cu un mixer electric, bateți împreună untul și zahărul până când sunt ușoare și pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De Coriandru
Praf De Copt
Anason Stelat
Unt
Cafea
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
3
Adăugați amestecul de făină, condimentele măcinate și ingredientele rămase și bateți la viteză mică până se combină. Măriți viteza la mare și bateți aluatul 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente
Făină Pentru Toate Scopurile
4
Se toarnă aluatul în tigaie și se coace în mijlocul cuptorului până când tortul se îndepărtează ușor de partea tigaiei, aproximativ 50 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
5
Tort rece în tigaie pe un raft 10 minute. Inversați tortul pe raft și îndepărtați tigaia. Inversați un alt raft pe tort și întoarceți tortul cu partea dreaptă în sus. Tort rece complet.