Tort De Ciocolată Web

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Chocolate Web Cake. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 594 calorii, 6g de proteine, și 41G de grăsime. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, făina, ciocolata și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Mărturisirea # 64: sunt lipsit de tort ... Tort de ciocolată cu glazură de brânză cremă și glazură de ciocolată satinată, Tort de ziua de naștere cu ciocolată: Tort de mâncare al diavolului cu glazură bogată de unt de ciocolată, și Tort de aniversare Easy Kids: tort de ciocolată cu glazură de unt de ciocolată.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F(175 grade C). Ungeți două tigăi rotunde de tort de 9 inci.
Cerneti faina, praful de copt, sarea, bicarbonatul de sodiu si 1 1/2 cani de zahar alb impreuna intr-un bol mare de amestecare.
Adăugați 1/2 cană de scurtare și 1-1 / 4 cană de lapte evaporat. Bateți la viteză medie cu un mixer electric timp de 2 minute. Bateți ouăle și bateți încă 2 minute.
Întindeți aluatul uniform în tigăile pregătite.
Stropiți 1 pătrat de ciocolată topită într-o spirală deasupra fiecărui tort. Linii de pene cu un cuțit pentru a forma un model web.
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 30 până la 40 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată.
Lăsați prăjiturile să se răcească în tigăi timp de 10 minute, apoi scoateți-le din tigăi și lăsați prăjiturile să se răcească complet.
Combinați cele 2 pătrate ciocolată topită neîndulcită, 1 1/3 căni de scurtare, 1 cană zahăr alb, 3/4 cană lapte evaporat și vanilia împreună și bateți cu un mixer electric până se omogenizează.
Tăiați fiecare strat de tort răcit pe jumătate orizontal.
Întindeți 1/4 din umplutură între fiecare strat făcând un tort cu 4 straturi cu un design web deasupra. Înghețați părțile cu umplutura rămasă.