Tort de Ciocolata Umed este un vegetarian rețetă cu 16 porții. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 358 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta funcționează cel mai bine ca un desert, și se face în aproximativ 45 minute. Un amestec de ovăz cu gătit rapid, praf de copt, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Tort De Ciocolată Umed, Tort De Ciocolată Umed, și Tort De Ciocolată Umed pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați untul, ovăzul și cacao într-un castron mare; se adaugă apă clocotită și se amestecă până se topește untul. Se amestecă zahărul brun și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Vanilie
Unt
Pudră De Cacao
Apă
Ovăz
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
3
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea; adăugați treptat la amestecul de ovăz doar până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
4
Se toarnă într-un 13-in uns. x 9-în. tigaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
5
Coaceți la 375 de minute pentru 30-35 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește complet pe un suport de sârmă.