Tort de ciocolată de modă veche
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încearcă o prăjitură de ciocolată de modă veche. Această rețetă face 9 porții cu 341 de calorii, 4 g de proteine și 17 g de grăsime fiecare. Pentru 46 de cenți per porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați cacao de copt, shortening, cartofi și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 20%. Încercați Tort de ciocolată de modă veche, Tort de ciocolată de modă veche și Tort de ciocolată de modă veche pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, smântâna scurtă și zahărul până devin ușor și pufos.
Se adauga ouale, pe rand, batand bine dupa fiecare adaugare. Se amestecă piureul de cartofi și vanilia.
Combinați făina, cacao, bicarbonatul de sodiu și sarea; se adauga in amestecul smantana alternativ cu zara, batand bine dupa fiecare adaugare.
Se toarnă într-un 9-in uns și înfăinat. tava patrata pentru copt; se presara cu nuca.
Se coace la 350° timp de 30-35 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește complet. Pudrați cu zahăr cofetar.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Cremă de Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt cele mai bune alegeri ale mele pentru tort cu ciocolată. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cremă Sherry]()
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.