Tort De Ciocolată

Tortul de ciocolată este un fără gluten, fără lactate și vegetarian desert. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 270 calorii. Această rețetă servește 8. Dacă aveți nectar de agave, sare de mare, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Mărturisirea # 64: sunt lipsit de tort ... Tort de ciocolată cu glazură de brânză cremă și glazură de ciocolată satinată, Tort de ziua de naștere cu ciocolată: Tort de mâncare al diavolului cu glazură bogată de unt de ciocolată, și Tort de aniversare Easy Kids: tort de ciocolată cu glazură de unt de ciocolată.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți o tigaie de tort de 9 inci cu ulei de semințe de struguri și praf cu făină de migdale.
Într-un castron mare, combinați făina de migdale, pudra de cacao, sarea și bicarbonatul de sodiu. Într-un castron mediu, combinați nectarul de agave, ouăle și extractul de vanilie. Se amestecă ingredientele umede în amestecul de făină de migdale până se combină bine. Scoateți aluatul în tigaia pregătită pentru tort.
Coaceți timp de 35 până la 40 de minute, până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată.
Lăsați tortul să se răcească în tigaie timp de 1 oră, apoi serviți.
Retipărit cu permisiunea din cartea de bucate fără făină de migdale fără Gluten: mic dejun, intrări și multe altele de Elana Amsterdam. Drepturi de autor pentru anul 2009 de Elana Amsterdam; fotografii drepturi de autor pentru anul 2009 de Annabelle Breakey. Publicat de Celestial Arts, o amprentă a Crown Publishing Group, o divizie a Random House, Inc.Elana Amsterdam este popularul blogger alimentar din cămara Elanei, unde a scris despre gătitul și coacerea fără gluten din 2006, după ce ea și fiul ei au fost diagnosticați cu boală celiacă. Prima carte a elanei, cartea de bucate cu făină de migdale fără Gluten, a fost numită una dintre cele mai bune cărți de bucate din Denver Post din 200
Scrierea ei a apărut în diverse publicații, inclusiv Shape, Natural Solutions, Delicious Living și revista Delight. Locuiește cu familia ei în Boulder, Colorado. Vizita www.elanaspantry.com.