Tort De Ciocolată

Tort De Ciocolată
Tortul de ciocolată este un fără gluten, fără lactate și vegetarian desert. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 270 calorii. Această rețetă servește 8. Dacă aveți nectar de agave, sare de mare, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Mărturisirea # 64: sunt lipsit de tort ... Tort de ciocolată cu glazură de brânză cremă și glazură de ciocolată satinată, Tort de ziua de naștere cu ciocolată: Tort de mâncare al diavolului cu glazură bogată de unt de ciocolată, și Tort de aniversare Easy Kids: tort de ciocolată cu glazură de unt de ciocolată.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți o tigaie de tort de 9 inci cu ulei de semințe de struguri și praf cu făină de migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Din Semințe De StruguriUlei Din Semințe De Struguri
Făină De MigdaleFăină De Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, combinați făina de migdale, pudra de cacao, sarea și bicarbonatul de sodiu. Într-un castron mediu, combinați nectarul de agave, ouăle și extractul de vanilie. Se amestecă ingredientele umede în amestecul de făină de migdale până se combină bine. Scoateți aluatul în tigaia pregătită pentru tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
0,5 Lingurita Sare0,5 Lingurita Sare
Făină De MigdaleFăină De Migdale
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
BolBol
3
Coaceți timp de 35 până la 40 de minute, până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
4
Lăsați tortul să se răcească în tigaie timp de 1 oră, apoi serviți.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Dulceață: mare
6
Retipărit cu permisiunea din cartea de bucate fără făină de migdale fără Gluten: mic dejun, intrări și multe altele de Elana Amsterdam. Drepturi de autor pentru anul 2009 de Elana Amsterdam; fotografii drepturi de autor pentru anul 2009 de Annabelle Breakey. Publicat de Celestial Arts, o amprentă a Crown Publishing Group, o divizie a Random House, Inc.Elana Amsterdam este popularul blogger alimentar din cămara Elanei, unde a scris despre gătitul și coacerea fără gluten din 2006, după ce ea și fiul ei au fost diagnosticați cu boală celiacă. Prima carte a elanei, cartea de bucate cu făină de migdale fără Gluten, a fost numită una dintre cele mai bune cărți de bucate din Denver Post din 200
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De MigdaleFăină De Migdale
7
Scrierea ei a apărut în diverse publicații, inclusiv Shape, Natural Solutions, Delicious Living și revista Delight. Locuiește cu familia ei în Boulder, Colorado. Vizita www.elanaspantry.com.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista