Tort De Caramel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu Caramel. Această rețetă servește 8 și costă 74 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 647 calorii, 8g de proteine, și 31g de grăsime per portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți extract de vanillan, făină, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort de iaurt cu Caramel cu glazură de caramel, Tort de Caramel cu glazură de unt de Caramel, și Tort de morcovi Poke tort cu glazură de scorțișoară de Caramel sărat.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Combinați smântâna și laptele.
Bateți untul la viteză medie cu un mixer electric până la crem. Adăugați treptat zahăr, bătând bine.
Adăugați ouă, câte 1 pe rând, bătând până se amestecă după fiecare adăugare.
Combinați făina, praful de copt și sarea; adăugați la amestecul de unt alternativ cu amestecul de smântână, începând și terminând cu amestecul de făină. Bateți la viteză medie-mică până se amestecă după fiecare adăugare. Se amestecă vanilia.
Se toarnă aluatul în 2 tigăi rotunde de tort de 9 inci unse și făinoase.
Coaceți la 350 timp de 30 până la 35 de minute sau până când un pick de lemn introdus în centru iese curat. Se răcește în tigăi pe rafturi de sârmă 10 minute.
Scoateți din tigăi la rafturi de sârmă și lăsați să se răcească 1 oră sau până se răcește complet.
Întindeți glazura de Caramel între straturi și deasupra și părțile laterale ale tortului.