Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați tortul de cafea danez cu arțar-Pecan. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 127 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, ouă, amestecați și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Maple Pecan Daneză Kringle, Tort De Cafea Danez, și Tort De Cafea Danez Cu Ciocolată-Streusel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 350 F. Într-un castron mic, se taie 2 linguri de unt în 1 cană de amestec Bisquick, folosind blenderul de patiserie (sau trăgând 2 cuțite de masă prin ingrediente în direcții opuse), până se sfărâmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Coacere
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
Cuptor
2
Se presara cu 2 linguri de apă; se amestecă până patiserie curăță partea de castron. Pe foaie cookie ungrased, pat patiserie în cerc de 11 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Bol
3
Într-o cratiță de 3 litri, încălziți 3/4 cană de apă și 1/4 cană de unt până la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Adăugați 1 linguriță aromă de arțar și 1 cană amestec Bisquick dintr-o dată. Se amestecă energic la foc mic aproximativ 1 1/2 minute sau până când amestecul formează o bilă; se ia de pe foc. Bateți ouăle, pe rând; continuați să bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Coacere
Aromă De Arțar
Ouă
5
Întindeți amestecul de ouă peste patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Ouă
6
Coaceți 45 până la 50 de minute sau până când toppingul este crocant și maro auriu închis; se răcește ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Într-un castron mic, amestecați ingredientele glazurate până când sunt netede și suficient de subțiri pentru a stropi.