Tort De Cafea Danez Cu Arțar-Pecan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați tortul de cafea danez cu arțar-Pecan. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 127 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, ouă, amestecați și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Maple Pecan Daneză Kringle, Tort De Cafea Danez, și Tort De Cafea Danez Cu Ciocolată-Streusel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F. Într-un castron mic, se taie 2 linguri de unt în 1 cană de amestec Bisquick, folosind blenderul de patiserie (sau trăgând 2 cuțite de masă prin ingrediente în direcții opuse), până se sfărâmă.
Se presara cu 2 linguri de apă; se amestecă până patiserie curăță partea de castron. Pe foaie cookie ungrased, pat patiserie în cerc de 11 inch.
Într-o cratiță de 3 litri, încălziți 3/4 cană de apă și 1/4 cană de unt până la fierbere.
Adăugați 1 linguriță aromă de arțar și 1 cană amestec Bisquick dintr-o dată. Se amestecă energic la foc mic aproximativ 1 1/2 minute sau până când amestecul formează o bilă; se ia de pe foc. Bateți ouăle, pe rând; continuați să bateți până se omogenizează.
Întindeți amestecul de ouă peste patiserie.
Coaceți 45 până la 50 de minute sau până când toppingul este crocant și maro auriu închis; se răcește ușor.
Într-un castron mic, amestecați ingredientele glazurate până când sunt netede și suficient de subțiri pentru a stropi.
Stropiți peste tortul de cafea.
Se presară cu nuci pecan.