Tort De Cafea Cu Nuci De Mere

Tort De Cafea Cu Nuci De Mere
Tortul de cafea cu nucă de mere este un vegetarian mâncare de dimineață. Această rețetă servește 16. O porție conține 296 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de mere, ulei, vanilie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tort de cafea streusel cu mere și nuci Caramel, Tort de cafea și nuci, și Tort De Cafea Cu Nuci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, combinați toate ingredientele, cu excepția mărului și a nucilor; se amestecă bine. Se amestecă mărul și nucile; se toarnă în tigaia Bundt unsă și făinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
BolBol
2
Coaceți la 300 de grade timp de 45 de minute. Creșteți căldura la 325 de grade și coaceți încă 20 de minute. Se răcește pe o grătar timp de 20 de minute; se întoarce pe o farfurie de servire. Într-un castron, amestecați împreună zahărul pudră, laptele și vanilia; stropiți peste tort înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
VanilieVanilie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
BatetiBateti
BolBol
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate2
Revista