Tort De Cafea Cu Migdale Portocalii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați tortul de cafea cu migdale portocalii. Această rețetă servește 8 și costă 36 de cenți pe porție. O porție conține 180 de calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. Un amestec de zahăr, lapte, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de cafea cu portocale și migdale, Tort cu strat de sifon portocaliu cu cremă de unt de bezea italiană de migdale-portocale, și Tort De Cafea Cu Migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350. Pulverizați o tigaie rotundă de 9 inci cu spray de gătit antiaderent.
Într-un castron mediu, combinați amestecul Bisquick și zahărul.
Adăugați lapte și ou, amestecând până se omogenizează. Se amestecă smântâna. Se amestecă amestecul în tigaia pregătită.
Într-un castron mic, combinați crema de brânză și marmelada de portocale. Lingura amestec de linguri uniform peste aluat; se presara uniform cu migdale.
Coaceți timp de 32 până la 37 de minute sau până se rumenesc.
Lăsați să se răcească timp de 10 minute înainte de a tăia în pene pentru a servi.