Tort De Cafea Cu Căpșuni Proaspete
Tortul cu cafea proaspătă cu căpșuni ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de mese de dimineață. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 109 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 26 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este perfect pentru Ziua Mamei. Dacă aveți la îndemână praf de copt, făină, nucă de cocos și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Tort De Cafea Cu Afine Proaspete, Tort De Cafea Cu Afine Proaspete, și Tort De Cafea Cu Caise Proaspete Cu Afine.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie de 9 inci.
Bateți 1/4 cană de unt într-un castron până devine cremos; adăugați 3/4 cană zahăr și ou. Bateți până se încorporează complet.
Se amestecă 1 1/2 cană de făină, praful de copt și sarea împreună într-un castron separat. Se amestecă amestecul de făină, alternând cu laptele, în amestecul de unt până se combină.
Se toarnă aluatul în tava de copt pregătită. Aranjați căpșunile deasupra aluatului.
Se amestecă 1/2 cană de făină, 1/2 cană de zahăr, 1/4 cană de unt și nucă de cocos împreună într-un castron.
Presărați topping peste căpșuni.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată, aproximativ 35 de minute.