Tort de cafea cu brânză cremă II

Tort de cafea cu brânză cremă II
Nevoie de o mâncare vegetariană de dimineață? Tort de cafea cu brânză cremă II ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 353 calorii, 7g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 10. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de nuci, bicarbonat de sodiu, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 22%. Rețete similare includ Tort de cafea cu căpșuni și cremă cu glazură de brânză cremă de vanilie, Tort de cafea cu căpșuni și cremă cu glazură de brânză cremă de vanilie, și Tort De Cafea Cu Brânză Cremă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie cu tub de 10 inch. Într-un castron mic, bateți crema de brânză, zahărul cofetarilor și sucul de lămâie până se omogenizează; pus deoparte. Într-un castron mediu, amestecați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Într-un castron mare, cremă împreună untul și 1 cană de zahăr alb până când este ușor și pufos. Bateți ouăle pe rând, apoi amestecați vanilia. Bateți amestecul de făină alternativ cu smântâna, amestecând doar până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
SmântânăSmântână
VanilieVanilie
UntUnt
CremăCremă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se toarnă jumătate din aluat în tigaia pregătită. Puneți amestecul de brânză cremă deasupra aluatului până la 1/2 inch de marginea tigaiei. Lingura rămasă aluat peste umplere, răspândirea la marginea tigaie. Într-un castron mic, combinați nucile tocate, 2 linguri de zahăr alb și 1/2 linguriță de scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Zahăr GranulatZahăr Granulat
ScorțișoarăScorțișoară
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
4
Se presară peste aluat în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 40 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
6
Se lasă să se răcească în tigaie timp de 10 minute, apoi se întoarce pe o farfurie de servire și se servește cald.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista