Tort De Budincă De Cireșe-Ciocolată
Tortul cu budincă de cireșe-ciocolată este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 18 porții. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 164 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Funcționează bine ca desert. Mergeți la magazin și ridicați amestecul, apa, zahărul brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Cu o lingură scor de 10%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare sunt Tort Cu Budincă De Cireșe Cu Ciocolată, Tort De Budincă De Ciocolată-Cireșe, și Tort De Budincă De Cireșe-Ciocolată.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350.
Se amestecă zahărul brun, 1/3 cană de cacao și apa fierbinte într-o tigaie dreptunghiulară unsă, de 13x9x2 inci, până când zahărul este dizolvat.
Se amestecă amestecul Bisquick, zahărul granulat, 1/4 cană de cacao, uleiul, extractul de migdale și ouăle într-un castron mare până se omogenizează. Se amestecă umplutura de plăcintă. Puneți aluatul peste amestecul de cacao în tigaie.
Coaceți 35 până la 45 de minute sau până când partea superioară revine când este atinsă ușor.
Se servește cald cu înghețată.