Tort De Budincă Cu Lămâie-Afine

Tort De Budincă Cu Lămâie-Afine
Tortul cu budincă de lămâie-afine este un vegetarian rețetă cu 6 porții. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest desert are 227 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați afine, zahăr granulat, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 18%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Budinca De Afine-Lamaie, Fursecuri Cu Budincă De Lămâie Cu Afine, și Budincă de pâine cu lămâie-afine într-un borcan.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 163°.Ungeți un vas de suflet de 2 litri. Într-un castron, amestecați gălbenușurile de ou, untul, zeama, coaja de lămâie și sucul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
UntUnt
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
CuptorCuptor
2
Adăugați zahărul, făina și sarea și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Bateți albușurile până se formează vârfuri ferme. Îndoiți un sfert de albușuri bătute în amestec de lămâie, apoi pliați ușor în albușurile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
LămâieLămâie
4
Se toarnă aluatul în vasul de copt; transferați vasul într-o tigaie mare de prăjire.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Se toarnă suficientă apă fierbinte în tigaie pentru a ajunge la jumătatea părților vasului de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
6
Presărați afine peste budincă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
7
Coaceți până când blatul este umflat și maro deschis, aproximativ 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Se scoate din Baia de apă și se lasă să se răcească 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
9
Se presară cu zahăr de cofetari și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista