Tortul cu budincă fierbinte este un vegetarian desert. O porție conține 289 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați coacerea cacao, unt, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Sos De Fudge Fierbinte, Cel Mai Bun Sos De Fudge Fierbinte, și Bourbon și fierbinte Fudge Milkshake pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°.într-un castron mediu, amestecați făina, 3/4 cană zahăr, 1/4 cană cacao, praful de copt și 1/2 linguriță sare. Se amestecă laptele, untul și vanilia până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Vanilie
Unt
Pudră De Cacao
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Cuptor
2
Întindeți aluatul într-o tigaie pătrată de 8 inci sau rotundă de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Tort
3
Într-un castron mic, amestecați 1 cană zahăr, 1/4 cană cacao și sare dash.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Cacao
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Presărați uniform peste aluat.
5
Se toarnă apă clocotită peste amestecul de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Apă
6
Coaceți 40 până la 50 de minute sau până când centrul este setat și ferm la atingere.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Se servește cald. Dacă doriți, serviți cu înghețată. A se păstra la frigider.