Tort de budincă cu dovleac și condimentat
Această rețetă servește 9 și costă 31 de cenți pe porție. O porție conține 281 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână condimente pentru plăcintă cu dovleac, amidon de porumb, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Vafe de dovleac de cidru peste noapte cu unt de Pecan prăjit, sirop de cidru + mere condimentate, Cidru de mere condimentat cu dovleac cu Cocktail de rom, și Tort de cafea cu mere condimentat cu glazură de cidru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350. Se amestecă împreună făina, zahărul granulat, praful de copt, 1/2 linguriță condiment de plăcintă cu dovleac și sarea într-un castron mediu. Se amestecă dovleacul, uleiul și laptele doar până se umezesc.
Se întinde într-un vas de copt pătrat uns, 8x8x2 inci.
Încălziți cidrul de mere și untul la fierbere în cratiță de 1 litru la foc mediu-mare.
Între timp, amestecați zahărul brun, amidonul de porumb și 1/4 linguriță de condimente de plăcintă cu dovleac într-un castron mic.
Presărați peste aluatul de dovleac în vasul de copt.
Se toarnă peste tot amestecul de cidru fiert.
Coaceți 40 până la 45 de minute sau până când partea superioară este maro aurie și marginile sunt bulbucate. Se răcește 15 minute.