Tort de aluniță cu înghețată de cireșe-migdale, Tamarind Anglaise și Caramel portocaliu
Tort de aluniță cu înghețată de cireșe-migdale, Tamarind Anglaise și caramel portocaliu este un fără gluten rețetă cu 8 porții. Pentru $2.85 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 763 calorii, 14g de proteine, și 55g de grăsime. Un amestec de smântână grea, ouă, pasilla chile și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este perfect pentru Vara. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 44%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Tort de aluniță cu înghețată de cireșe-migdale, Tamarind Anglaise și Caramel portocaliu, Biscuiți cu cremă de cireșe-portocale cu sos de caramel de portocale de sânge, și Tort de migdale cu pere și CR Bucormme Anglaise.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 300 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Pentru a pregăti înghețata, așezați cireșele și sherry-ul într-un bol de amestecare și lăsați să se înmoaie timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată
Cireșe
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
3
Așezați smântâna într-o cratiță, adăugați jumătate și jumătate, zahăr, fasole de vanilie și semințe, extract de migdale, migdale și cireșe cu lichidul lor de înmuiere și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Migdale
Fasole De Vanilie
Cireșe
Migdale
Cremă
Semințe
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Bateți gălbenușurile într-un bol de amestecare și adăugați încet amestecul de smântână în timp ce continuați să bateți energic. Reveniți în cratiță și gătiți la foc mic în timp ce bateți continuu, până când amestecul acoperă spatele unei linguri de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
Bol De Amestecare
Bateti
Tigaie Cu Sos
5
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească complet. Se strecoară într-o mașină de înghețată și se congelează conform instrucțiunilor producătorului (aruncați cireșele și migdalele).
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată
Cireșe
Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețată
6
Pentru a pregăti tortul, topiți ciocolata într-un cazan dublu și păstrați-o caldă. Între timp, într-o cratiță mică la foc mediu, încălziți untul până se rumenesc, 8 până la 10 minute. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan Dublu
Tigaie Cu Sos
7
În vasul unui robot de bucătărie, așezați ardeii iute, zahărul, canela, cuișoarele și semințele de dovleac și măcinați până la superfin. În vasul unui mixer electric prevăzut cu un tel, amestecați ouăle și extractul de vanilie la viteză mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Vanilie
Semințe De Dovleac
Ardei Iute
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Zahăr
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Procesor De Alimente
Bateti
Bol
8
Adăugați amestecul de chile și bateți timp de 10 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
9
Adăugați ciocolata topită, bateți pentru a încorpora și adăugați încet untul până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
10
Se toarnă aluatul în 8 ramekine ușor unse cu 4 uncii și se pune într-o baie de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
11
Transferați la cuptor și coaceți timp de 13 până la 14 minute; prăjiturile se vor simți doar ușor ferme.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
12
Scoateți ramekinele și păstrați-le la frigider până la 1 oră înainte de servire. Prăjiturile sunt chiar mai bine ușor încălzite în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Cuptor
13
Pentru a pregăti anglaise, așezați smântâna, zahărul, vanilia și tamarindul în cratiță și aduceți încet la fierbere, rupând tamarindul cu o lingură de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tamarind
Vanilie
Cremă
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
Tigaie Cu Sos
14
Bateți gălbenușurile într-un bol de amestecare și adăugați încet amestecul de smântână în timp ce bateți energic. Reveniți în cratiță și gătiți la foc mic, în timp ce bateți continuu, până când amestecul acoperă spatele unei linguri de lemn. Se strecoară și se lasă să se răcească; păstrați acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
Bol De Amestecare
Bateti
Tigaie Cu Sos
15
Pentru a pregăti caramelul, încălziți zahărul și 1 cană de apă într-o cratiță grea la foc mare. Când zahărul se transformă din maro auriu în chihlimbar, opriți focul și amestecați încet sucul de portocale, caramelul se poate întări, dar se va topi din nou când este reîncălzit. Întoarceți focul la mediu și gătiți timp de 20 de minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Portocale
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
16
Lăsați să se răcească complet.
17
Pentru a servi, așezați ramekinele într-o tigaie superficială cu apă foarte fierbinte timp de 1 minut. Inversați ramekinele și atingeți partea de jos pentru a scoate prăjiturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Tigaie
18
Transferați pe farfurii de servire și aduceți la temperatura camerei. Acoperiți cu o lingură de înghețată și lingurați anglaise și caramel în jurul prăjiturilor.