Tort de afine-Caramel ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție conține 383 calorii, 4G de proteine, și 20g de grăsime. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ouă, afine, condimente pentru plăcintă cu dovleac și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Tort de afine cu sos de Caramel, Tort de budincă cu pere și afine Caramel, și Tort de afine și făină de porumb cu sos de Topping Caramel-nuc.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 163°.Ungeți și făinați ușor tigaie cu tub canelat de 12 căni sau pulverizați cu spray de copt cu făină. Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, condiment de plăcintă cu dovleac, ouă, ulei și ouă cu mixer electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute. Se amestecă afine și nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pumpkin Pie Spice
Spray De Copt
Afine
Amestec De Tort
Nuci
Lichior De Ouă
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Formă De Tort
Bol
Cuptor
2
Se toarnă în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Coaceți 45 până la 55 de minute sau până când scobitoarea introdusă lângă centru iese curată. Se răcește în tigaie 10 minute. Întoarceți tortul cu susul în jos pe raftul de răcire; scoateți tigaia. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Scobitori
Cuptor
Tigaie
4
Topiți untul într-o cratiță de 2 litri la foc mediu-mare. Se amestecă zahărul brun și siropul de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Sirop De Porumb
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
5
Se încălzește până la fierbere. Gatiti aproximativ 1 minut, amestecand continuu, pana se dizolva zaharul. Se amestecă frisca. Reveniți la fierbere, amestecând constant.