Tort De Afine

Tort De Afine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați tortul de afine. O porție conține 743 calorii, 9g de proteine, și 34G de grăsime. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 39 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de extract de vanillan, zahăr de cupă de la calibru, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Afine, Tort de crumble cu caise și afine, și Tort de afine din bucătăria primitoare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 180 cm. C/160 cm. C. ventilator / 350 cm. f / marca de gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Ungeți părțile laterale ale unei forme de arc de 25 cm sau a unei forme de tort cu fund liber și tapetați baza cu hârtie de copt
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
3
Bateți untul și zahărul împreună până când sunt palide și pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
4
Adăugați ouăle și vanilia și bateți bine. Bateți iaurtul, apoi adăugați făina cernută, praful de copt și bicarbonatul de sodiu și amestecați ușor până se combină. (Amestecul va avea o consistență foarte groasă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
5
Se întinde în forma pregătită, se presară cu afine și apoi se presară toppingul de crumble deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Coaceți aproximativ 50-60 de minute până când tortul este auriu și o frigăruie de lemn introdusă în mijloc iese curată. Stați timp de 15 minute înainte de a ieși din staniu, apoi lăsați să se răcească înainte de tăiere. A se păstra într-un recipient etanș.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
7
Așezați toate ingredientele uscate într-un bol mare de amestecare și amestecați bine pentru a combina.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
8
Adăugați untul topit cu o lingură de lemn până se combină uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista