Tort de șifon cu portocale

Tort de șifon cu portocale
Ai nevoie de un desert lacto ovo vegetarian? Tort cu șifon cu portocale ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 16 porții cu 276 de calorii, 4 g de proteine și 9 g de grăsime fiecare. Pentru 28 de cenți per porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ouă, unt, făină și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 14%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Tort cu șifon cu portocale cu umplutură de portocale și bezea, Tort cu șifon cu portocale și Tort cu șifon cu portocale.

Instrucțiuni

1
Lăsați ouăle să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute. Într-un castron mare, combinați făina, zahărul, sarea și bicarbonatul de sodiu. Într-un castron, bateți gălbenușurile, sucul de portocale, uleiul și coaja de portocală; se adaugă la ingredientele uscate. Bateți până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Gelatină De MerișoarePudră De Gelatină De Merișoare
1 1/2 Cană De Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)1 1/2 Cană De Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Cum Ar Fi M&M'sCum Ar Fi M&M's
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
8 Lipii Naan, Tăiate în Sferturi8 Lipii Naan, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Ardei Picanți, Fără Semințe și Tăiați Cubulețe (recomandat: Peppadew)Ardei Picanți, Fără Semințe și Tăiați Cubulețe (recomandat: Peppadew)
2
Intr-un alt castron mare si cu batatoare curate, bate albusurile si crema de tartru la viteza mare pana se formeaza varfuri tari. Se pliază în amestecul de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Prăjituri Cu Unt De ArahideAluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Picanți, Fără Semințe și Tăiați Cubulețe (recomandat: Peppadew)Ardei Picanți, Fără Semințe și Tăiați Cubulețe (recomandat: Peppadew)
3
Turnați ușor aluatul într-un aluat neuns de 10 inchi. tigaie tub.
Echipamente pe care le vei folosi
Salam Tare, Tăiat JulienneSalam Tare, Tăiat Julienne
4
Tăiați aluatul cu un cuțit pentru a îndepărta pungile de aer.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Coaceți pe grătarul cel mai de jos la 350° timp de 45-50 de minute sau până când partea de sus se ridică înapoi când este ușor atins. Întoarceți imediat tigaia; se răcește complet. Treceți un cuțit în jurul părților laterale și a tubului central al tigaii. Întoarceți tortul pe o farfurie de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Plus Mai Mult Pentru Garnitură (1 Cană De Caramel, Plus 1 Linguriță De Floare De Sal)Plus Mai Mult Pentru Garnitură (1 Cană De Caramel, Plus 1 Linguriță De Floare De Sal)
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Salam Tare, Tăiat JulienneSalam Tare, Tăiat Julienne
6
Pentru glazură, topește untul într-o cratiță mică; adăugați ingredientele de glazură rămase. Se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(65 Fursecuri)(65 Fursecuri)
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Batoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, TocatăBatoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, Tocată
7
Se toarnă deasupra prăjiturii, lăsând-o să picure pe părți.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegeri excelente pentru prăjitură. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera Cremă Sherry
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții16
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista