Tortul danez de mere-migdale este un fără gluten și vegetarian desert. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 237 calorii. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ouă, migdale, mere de copt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Tort Danez Streusel Cu Migdale, Tort Danez Cu Mere, și Brânză Cremă De Migdale Daneză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 163°.pulverizați fundul tăvii cu arc de 9 inci cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
Cuptor
2
Într-un castron mare, bateți untul și zahărul granulat cu mixerul electric la viteză mare 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
3
Adăugați ouă și extract de migdale; bate la viteză medie aproximativ 10 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Migdale
Ouă
4
Adăugați Bisquick mix; bate la viteză medie aproximativ 30 de secunde sau până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Coacere
5
Întindeți aluatul în fundul tigaiei. Apăsați bucățile de mere, tăiați părțile în jos, în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Măr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Coaceți 1 oră până la 1 oră 10 minute sau până când merele sunt fragede și tortul se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Se răcește 30 de minute la temperatura camerei.
8
Scoateți partea din tigaie. Cerneti sau presarati zahar pudra deasupra tortului; se presară cu migdale.