Tort Danez Cu Mere Și Migdale

Tort Danez Cu Mere Și Migdale
Tortul danez de mere-migdale este un fără gluten și vegetarian desert. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 237 calorii. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ouă, migdale, mere de copt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Tort Danez Streusel Cu Migdale, Tort Danez Cu Mere, și Brânză Cremă De Migdale Daneză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 163°.pulverizați fundul tăvii cu arc de 9 inci cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, bateți untul și zahărul granulat cu mixerul electric la viteză mare 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Adăugați ouă și extract de migdale; bate la viteză medie aproximativ 10 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De MigdaleExtract De Migdale
OuăOuă
4
Adăugați Bisquick mix; bate la viteză medie aproximativ 30 de secunde sau până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De CoacereAmestec De Coacere
5
Întindeți aluatul în fundul tigaiei. Apăsați bucățile de mere, tăiați părțile în jos, în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
MărMăr
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Coaceți 1 oră până la 1 oră 10 minute sau până când merele sunt fragede și tortul se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Se răcește 30 de minute la temperatura camerei.
8
Scoateți partea din tigaie. Cerneti sau presarati zahar pudra deasupra tortului; se presară cu migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
MigdaleMigdale
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Se servește cald.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista