Rețeta Tort cu ulei de ciocolată se poate face în aproximativ 45 de minute . Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană are 227 de calorii , 3 g de proteine și 4 g de grăsime per porție. Pentru 20 de cenți per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. Mergeți la magazin și luați ulei vegetal, zahăr, apă și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca un desert foarte accesibil. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 28% , ceea ce este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Tort cu ulei de măsline cu ciocolată neagră , Tort cu vin și ulei de măsline și Tort cu ulei de măsline cu glazură de unt brun .
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cutie (8 Uncii) Brânză Mascarpone
2
Într-un castron mare, amestecați zahărul, făina, bicarbonatul de sodiu, sarea și cacao.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Topping De înghețată Cu Fudge Fierbinte Fără Grăsimi
Cartofi Roșii, Tăiați în Bucăți De 1 Inch și Fierți Până Se înmoaie Ușor