Tort Cu Strat De Ciocolată-Portocală
O porție conține 293 calorii, 1g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. 106 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți oz. cada Cool whip topping biciuit, straturi de tort de ciocolată coapte, ciocolată semi-dulce a brutarului și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort cu strat de portocale cu ciocolată, Tort cu strat de portocale cu ciocolată, și Tort cu strat de dovleac din catifea portocalie cu o glazură specială de ciocolată.
Instrucțiuni
Bateți primele 5 ingrediente cu mixerul până se omogenizează.
Tăiați fiecare tort orizontal în 2 straturi. Stivați pe farfurie, răspândind 3/4 cană glazură între fiecare strat. Înghețați partea superioară și laterală cu glazura rămasă.
Ciocolată cu microunde și bici rece în castron cu microunde la 2 min. sau până când ciocolata este complet topită și amestecul este bine amestecat, amestecând după fiecare minut. Se răcește 15 min.; se întinde deasupra tortului,permițând excesului să stropească în jos. A se păstra la frigider.