Nevoie de o desert vegan? Tortul cu stafide ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 807 calorii, 8g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Dacă aveți la îndemână praf de copt, stafide, zahăr brun și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 39%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Tort Cu Stafide, Tort Cu Ceai De Stafide, și Prăjituri Cu Stafide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță, combinați zahărul brun, apa, scurtarea, cuișoarele, nucșoara, scorțișoara și stafidele. Aduceți la fierbere și continuați să fierbeți timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Scurtarea
Scorțișoară
Stafide
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Nucșoară
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
3
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți și făinați o tigaie de pâine de 8x4 inch. Cernem împreună făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine Pan
Cuptor
4
Într-un castron mare, combinați amestecul de stafide cu amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Se toarnă în tigaie pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Coaceți la 325 grade F (165 grade C) timp de 55 de minute sau până când scobitoarea introdusă în tort iese curată.