Tort cu nuci de cireșe II

Tort cu nuci de cireșe II
Cherry Nut Cake II este un vegetarian rețetă cu 10 porții. O porție conține 1174 calorii, 14g de proteine, și 64G de grăsime. Pentru $2.7 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de făină, sare, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta funcționează cel mai bine ca un desert, și se face în aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 48%. Rețete similare sunt Tort de cafea cu cireșe cu smântână-puteți face acest tort de cafea cu cireșe în propria bucătărie și, cel mai bine, este ușor, Cherry Crumb Cake {Cherry & Almond-Improv}, și Bare de alimentare pentru Date și piulițe.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F (120 de grade C). Ungeți o tigaie cu tub de 10 inch. Tapetați fundul tigaiei cu hârtie pergament și tava de praf cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Cremă untul ușor împreună cu zahărul alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt BătutUnt Bătut
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
3
Adăugați ouă pe rând amestecând bine după fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
4
Se amestecă extractul de vanilie. Se amestecă 3 căni de făină, praf de copt și sare și se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
CeapăCeapă
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Aruncați cireșe confiate, nuci pecan tocate, ananas confiat și stafide albe cu restul de 1 cană de făină. Se amestecă amestecul de fructe și nuci în aluat și se toarnă în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe ConfiateCireșe Confiate
Bucăți De PecanBucăți De Pecan
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Coaceți la 250 grade F (120 grade C) timp de 3 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
7
Lăsați tortul să se răcească timp de 20 de minute înainte de a-l scoate din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
După ce tortul este rece, tăiați o bucată de hârtie cerată pentru a se potrivi cu vârful tortului.
9
Puneți feliile de mere deasupra hârtiei cerate și puneți tortul într-un recipient închis. Păstrați tortul într-o zonă rece și uscată timp de aproximativ 3 zile sau până când tortul preia sucul din feliile de mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
10
Scoateți felia de mere și hârtia cerată și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista