Tortul cu nuci de banane este un vegetarian rețetă cu 8 porții. Acest desert are 551 calorii, 6g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți lapte de unt, nuci pecan, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 69 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Rețete similare includ Fulgi De Ovăz La Cuptor Cu Nuci De Banane De Afine, Unt de banane cu nuci de Cacao (Paleo, Vegan + Whole30), și tort de banane fără ouă , cum se face tort de banane.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați două tigăi rotunde de tort de 9 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Separați ouăle și puneți-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
3
Se amestecă bicarbonatul de sodiu în zară. Cremă 1/2 cană de unt sau margarină cu zahărul alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Zahăr Granulat
Lapte Bătut
Unt
Cremă
4
Adăugați gălbenușurile de ou și vanilia, bătând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Vanilie
5
Adăugați făina alternativ cu piureul de banane. Se amestecă amestecul de zară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De Banane
Lapte Bătut
Făină Pentru Toate Scopurile
6
Bateți albușurile până se înțepenesc. Se amestecă nucile pecan în aluatul de tort, apoi se pliază în albușurile de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Nuci Pecan
7
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite.
8
Coaceți la 350 de grade F (175 grade C) timp de 25 de minute sau până când testul de prăjituri făcut.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Lăsați prăjiturile să se răcească în tigăi.
10
Pentru a face glazură: cremă 3 linguri de unt sau margarină cu zahărul cofetarilor. Se amestecă smântâna grea până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Cremă
Unt
Glazură
11
Întindeți glazura pe straturile de tort răcite. Se acoperă cu jumătăți de pecan, dacă se dorește.