Tort cu nuci și afine

Tort cu nuci și afine
Tort cu nuci și afine ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia cu rețete de desert. Îți urmărești silueta? Această rețetă lacto ovo vegetariană are 378 de calorii, 6 g de proteine și 10 g de grăsime per porție. Pentru 69 de cenți per porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Vă este adusă de Taste of Home. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și luați ouă, sirop de arțar, nuci și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Cu un scor de 22%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați prăjitura cu merișoare, arțar și nuci, prăjitură cu nucă și caise și prăjitură cu ciocolată și nuci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, cremă untul și zahărul până devine ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping De înghețată Cu CaramelTopping De înghețată Cu Caramel
Amaretto Sau 1/2 Linguriță Extract De MigdaleAmaretto Sau 1/2 Linguriță Extract De Migdale
3/4 Cană (6 Uncii) Iaurt Portocale3/4 Cană (6 Uncii) Iaurt Portocale
Echipamente pe care le vei folosi
3/4 Cană Iaurt Portocale3/4 Cană Iaurt Portocale
2
Se adauga ouale, pe rand, batand bine dupa fiecare adaugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Uncii De Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei4 Uncii De Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei
3
Combinați smântâna, siropul, coaja de portocală și vanilia; se adaugă la compoziția smântână și se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Despre Piersici, Decojite, Fără Sâmburi și FeliateDespre Piersici, Decojite, Fără Sâmburi și Feliate
1 Sticlă (12-1/2 Uncii) Topping De înghețată Caramel1 Sticlă (12-1/2 Uncii) Topping De înghețată Caramel
Stropire Extract De VanilieStropire Extract De Vanilie
4
Combinați făina și sarea; se adaugă treptat la amestecul smântânat până se omogenizează. Încorporați merișoare și nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutii De Amestec De Brioșe Cu Afine (recomandat: Krusteaz)Cutii De Amestec De Brioșe Cu Afine (recomandat: Krusteaz)
Iaurt înghețat Fără Grăsimi, înmuiatIaurt înghețat Fără Grăsimi, înmuiat
1 1/2 Cani Bucăți De 1/2 Inch Haricots Verts1 1/2 Cani Bucăți De 1/2 Inch Haricots Verts
Roșii Prune Mari (aproximativ, Tăiate La Jumătate Pe LungimeRoșii Prune Mari (aproximativ, Tăiate La Jumătate Pe Lungime
5
Transferați într-un 10 inchi uns și înfăinat. tigaie tub.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane De Nucă De Cocos De Dimensiuni Mici, Tocate, Cum Ar Fi Almond JoyBomboane De Nucă De Cocos De Dimensiuni Mici, Tocate, Cum Ar Fi Almond Joy
6
Coaceți la 350° timp de 65-70 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Gume Negre4 Gume Negre
Cherry Coke®Cherry Coke®
7
Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tavă pe un grătar pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Carton RezistentCarton Rezistent
Bomboane De Nucă De Cocos De Dimensiuni Mici, Tocate, Cum Ar Fi Almond JoyBomboane De Nucă De Cocos De Dimensiuni Mici, Tocate, Cum Ar Fi Almond Joy
8
Combinați zahărul de cofetarie, siropul și untul până se omogenizează; adăugați suficient lapte pentru a obține consistența dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/8 Lingurita De Nucsoara Proaspat Rasa Sau Nucsoara Obisnuita Macinata1/8 Lingurita De Nucsoara Proaspat Rasa Sau Nucsoara Obisnuita Macinata
Topping De înghețată Cu CaramelTopping De înghețată Cu Caramel
Stropire Extract De VanilieStropire Extract De Vanilie
Napolitane De Vanilie Zdrobite (aproximativ 120 De Napolitane)Napolitane De Vanilie Zdrobite (aproximativ 120 De Napolitane)
9
Stropiți peste tort.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Crem Sherry, Port și Moscato d'Asti sunt alegerile mele de top pentru Pound Cake. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cremă Sherry
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista