Tort Cu Latte Caramel

Tort Cu Latte Caramel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu latte Caramel. O porție conține 128 calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. 26 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată de copt semidulce, unt, zahăr pudră și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort Cu Latte Caramel, Caramel Latte Bundt Tort, și Cupcakes latte cu Caramel de ciocolată albă pentru Ziua Națională a caramelului de ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Pulverizați fundul numai de tigaie de 13x9 inci cu spray de copt cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Într-un castron mare, puneți amestecul de tort. În paharul de măsurare din sticlă de 1 cană, amestecați 1 cană de apă caldă și 1 lingură de granule espresso până când granulele sunt dizolvate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Bomboane De Portocale TocateFelii De Bomboane De Portocale Tocate
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Adăugați amestecul de espresso, untul și ouăle în amestecul de tort. Bate cu mixer electric la viteză mică de 30 de secunde; racla castron. Bateți cu viteză medie cu 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Bomboane De Portocale TocateFelii De Bomboane De Portocale Tocate
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Se toarnă aluatul în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Coaceți conform instrucțiunilor de pe cutie pentru tigaie de 13x9 inci. Se răcește în tigaie pe raftul de răcire 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Între timp, lingurați dulce de leche într-un castron mediu cu microunde. Într-un castron mic, amestecați 1/2 cană de apă fierbinte, 3 linguri de granule espresso și romul; se amestecă în dulce de leche până se omogenizează. Cuptorul cu microunde neacoperit la 2 până la 3 minute, amestecând după aproximativ 1 minut cu telul, până când se toarnă. Puneți deoparte în timp ce tortul se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulce De LecheDulce De Leche
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Poke tort răcit la fiecare 1/2 inch cu capătul mânerului lingurii de lemn.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
8
Se toarnă amestecul dulce de leche uniform peste tort; întindeți amestecul deasupra tortului cu spatulă metalică pentru a umple găurile. Rulați cuțitul în jurul părților laterale ale tigaiei pentru a slăbi tortul. Capac; frigider 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulce De LecheDulce De Leche
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Într-un castron mediu, bateți frișca și zahărul pudră la viteză mare până la rigidizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită
Budincă Instantă De LămâieBudincă Instantă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
10
Întindeți frisca uniform peste tortul răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
11
Se presara cu ciocolata tocata. A se păstra acoperit la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 15 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Revista