Tort cu foaie de dovlecel cu ciocolată
Tort cu foaie de dovlecel cu ciocolată ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 299 de calorii , 7 g de proteine și 16 g de grăsimi . Această rețetă servește 15 și costă 58 de cenți per porție. Această rețetă de la Allrecipes necesită bicarbonat de sodiu, lapte de unt, făină și pudră de cacao. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 35% . Acest scor este destul de prost. Rețete similare includ Brownie Swirl Cheese Cheese , Banana Bread with Chocolate Swirl și Gooey Chocolate Buttermilk Sheet Cheke .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Pulverizați o tavă de copt de 9 x 13 inci cu spray de gătit. Cerneți împreună făina, pudra de cacao, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Într-un castron, bateți 3 căni de zahăr cu ulei de canola cu un mixer electric la viteză mică până când amestecul este omogen; adăugați câte 3 ouă pe rând și bateți din nou pentru a se combina. Bateți dovlecelul și vanilia până se combină bine. Bateți amestecul de făină în amestecul de zahăr pe sferturi, alternând cu 1/4 de cană de lapte după fiecare porție de amestec de făină.
Amestecați aluatul timp de 1 minut la viteză medie-mare și turnați aluatul în tava pregătită.
Într-un castron, amestecați crema de brânză și 1/4 de cană de zahăr până se omogenizează bine, apoi amestecați 1 ou până când amestecul de cremă de brânză este omogen. Peste aluatul de prăjitură cu lingură de cremă de brânză, iar amestecul de cremă de brânză se învârte prin aluat cu un cuțit de masă pentru a obține un efect marmorat.
Peste tort se presara ciocolata cu lapte si fulgi de ciocolata demidulce.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în porțiunea de ciocolată din centrul prăjiturii iese cu firimituri umede, 25 până la 30 de minute. Se răcește pe un grătar.