Tort Cu Flip-Flops

Reteta Flip-Flops tort este gata în aproximativ 4 ore și 20 de minute și este cu siguranță un uimitor fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 159 calorii. Această rețetă servește 15. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați bomboane masticabile cu aromă de fructe acoperite cu bomboane, culori alimentare cu gel betty, rulați fructe betty lângă gustarea cu fructe masticabile și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Cum să salvați flopurile de copt, Plus pentru un tort cu scorțișoară, care este Indulgent la nivelul următor, Fruity Flops, și A-go Flip.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Ungeți sau pulverizați fundul și părțile laterale ale tigaiei de 13x9 inci. Faceți și coaceți tortul conform instrucțiunilor de pe cutie pentru tigaie de 13x9 inci. Se răcește 10 minute; scoateți din tigaie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră. Puneți la frigider sau congelați tortul 1 oră sau până când este ferm.
Într-un castron mic, amestecați glazura 1 recipient cu culoarea alimentelor pentru a face culoarea dorită pentru părțile laterale ale flip-flop-urilor. Rezervați 1/3 cană glazură din al doilea recipient. Într-un castron mic, amestecați a doua culoare a alimentelor în 1 cană din glazura rămasă pentru a face culoarea dorită pentru partea superioară a flip-flop-urilor.
Folosind cuțitul zimțat, tăiați tortul de sus rotunjit la suprafața plană; așezați partea tăiată în jos.
Tăiați tortul pe lungime în jumătate. Continuați să tăiați fiecare piesă pentru a forma forma flip-flop așa cum se arată în diagramă (șablonul poate fi găsit sub sfaturile de mai jos).
Întindeți un strat subțire de glazură pentru "părți" pe fiecare flip-flop întreg pentru a sigila firimiturile. Refrigerați sau congelați tortul 30 până la 60 de minute pentru a seta glazura. Părțile de îngheț ale flip-flop - urilor cu aceeași glazură rămasă. Blaturi de îngheț de flip-flops cu glazură de a doua culoare.
Tentă rămasă 1/3 cană glazură cu culoarea alimentelor. Pentru a țeava glazura în jurul marginii superioare a flip-flop-urilor, puneți glazura colorată într-o pungă mică de congelator din plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor și tăiați vârful mic de pe 1 colț inferior al pungii. Design în zig-zag pentru țevi.
Așezați bomboane mici în jurul marginii laterale a fiecărui flip-flop pentru a arăta ca niște bijuterii.
Tăiați două bucăți de 6 inci din ruloul de fructe; tăiați bucățile pe lungime în jumătate. Aranjați pe flip-flops pentru curele. Chiar înainte de servire, acoperiți cu flori. Depozitați ușor acoperit.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
# 17 Wine Spectator Top 100 din 2013 Revana Vineyard Pinot Noir 2010 este o reprezentare excelentă atât a site-ului vintage, cât și a site-ului Revana Vineyard.2010 a fost un sezon de creștere provocator, dar cu o vinificație meticuloasă și magistrală, amestecul nostru de opt clone Pinot Noir diferite a produs un vin intens, complex și echilibrat. Arome strălucitoare, înainte de cireș negru, plante uscate șinotele florale sunt ridicate de melasă și floare de anason. Masivaromele de cireșe negre sunt decadente și se integrează bine cu tonurile de condimente,cola și cacao. Textura este luxuriantă și bogată, terminând cutininuri moi rotunde care asigură o structură perfectă pentru cellaring.