Tort Cu Fistic
Tortul cu fistic ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 70 de cenți pe porție. O porție conține 421 calorii, 7g de proteine, și 26g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână sare, zahăr, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Tort Cu Fistic, Tort Cu Fistic, și Tort Cu Fistic.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți o tigaie metalică de 13 x 9 inci, apoi tapetați fundul cu hârtie de ceară. Hârtie de unt și tigaie de praf cu puțină făină, eliminând excesul.
Pulsați fisticul într-un robot de bucătărie până la măcinat fin (aveți grijă să nu supraprocesați într-o pastă).
Adăugați 1 cană de făină, praf de copt, cardamom și sare și pulsați o dată sau de două ori pentru a amesteca.
Combinați laptele și vanilia într-o cană de măsurare.
Bateți împreună untul și zahărul într-un castron mare cu un mixer electric până devin palide și pufoase.
Adăugați ouă 1 la un moment dat, bătând bine după fiecare adăugare. Alternativ, adăugați făină de fistic și lapte în loturi, începând și terminând cu făină și amestecați la viteză mică până când se combină.
Întindeți aluatul uniform în tigaia pentru tort și coaceți în mijlocul cuptorului până când un tester iese curat, aproximativ 20 de minute. Se răcește în tigaie pe un raft 10 minute, apoi rulați un cuțit subțire în jurul părților laterale ale tortului și inversați pe raft.
Scoateți hârtia și reintroduceți tortul pe un platou.
Tăiați în pătrate și serviți cald sau la temperatura camerei.
Tortul poate fi făcut cu 1 zi înainte. Se răcește complet și se păstrează, acoperit, la temperatura camerei.