Tort crema Italian ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție conține 966 calorii, 10g de proteine, și 43G de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 1,35 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. 415 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați nuci pecan, vanilie, bicarbonat de sodiu și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Încercați Tort Cu Cremă Italiană, Tort Cu Cremă Italiană, și Tort Cu Cremă Italiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. Ungeți și făinați Tigăi rotunde de 3 (9 inci) sau pulverizați cu spray de gătit adăugat cu făină și căptușiți fundul cu cercuri de pergament.Au toate ingredientele măsurate și gata pentru a merge.Se amestecă bicarbonatul de sodiu în zară și se lasă deoparte.Bateți albușurile până se formează vârfuri tari; pune deoparte. Îmi place să fac asta mai întâi și să termin cu asta.Crema de unt, sare (dacă se utilizează) zahăr și scurtarea în castron de mixer stand timp de 3-5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
Stropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Afine, Aruncați Orice Boabe Mici Sau Prea Moi
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Bomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
Cireșe Confiate Suplimentare
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Adăugați gălbenușurile de ou pe rând, bătând bine după fiecare adăugare și răzuind vasul des. Bate în vanilie. Cu mâna sau folosind cea mai mică viteză a mixerului, adăugați alternativ amestecul de făină și zară la amestecul cremos, începând și terminând cu făină. Îndoiți albușurile de ou. Când albușurile de ou sunt încorporate, pliați în nuci pecan și nucă de cocos. Aluatul trebuie să fie gros și ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Ciocolată Rasă, Opțional
Stropi în Formă De Inimă
Zahăr Pudră și Frișcă, Opțional
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Bomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cireșe Confiate Suplimentare
3
Răzuiți în tigăi pregătite împărțind uniform.
4
Coaceți la 325 de grade timp de 25-30 de minute sau până când se fac testele de tort. Prăjiturile mele erau destul de palide în centru și nu păreau gata, dar testerul de tort a ieșit curat, așa că știam că sunt.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
5
Lăsați să se răcească în tigăi pe raft timp de aproximativ 10 minute, apoi întoarceți-vă din tigăi și răciți complet.Glazură: cremă untul și crema de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
6
Adăugați vanilie. Adăugați treptat zahăr pudră. Bateți până se omogenizează bine. Înghețați prăjiturile și stiva.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
Zahăr Pudră și Frișcă, Opțional
7
Se ornează cu nuci pecan.Această rețetă face suficientă glazură pentru a îngheța tortul cu generozitate și mai are încă puțin în plus pentru decorare.