Nevoie de o desert vegetarian? Tortul cu condimente grenadiene ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 663 calorii, 8g de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, untul, sarea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 24%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort Cu Condimente Grenadiene, Tocană De Pui Grenadiană, și Tort francez cu patru condimente cu glazură de condimente cu unt rumenit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie de pâine de 9x5 inch. Cerneti impreuna faina, praful de copt si sarea, dati deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine Pan
Cuptor
2
Într-un castron mediu, cremă împreună zahărul și untul. Bateți ouăle pe rând, apoi amestecați coaja de tei, nucșoara, scorțișoara și ienibaharul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Ienibahar
Scorțișoară
Unt
Nucșoară
Cremă
Zahăr
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați ingredientele uscate alternativ cu laptele, amestecând după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte
4
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Coaceți timp de 75 până la 90 de minute în cuptorul preîncălzit, până când o scobitoare introdusă iese curată. Se răcește în tigaie timp de 10 minute înainte de a se întoarce pe un suport pentru a se răci complet.