Această rețetă face 10 porții cu 644 calorii, 9g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Dacă $1.56 pe portie se încadrează în bugetul dvs., tortul cu condimente de mere cu nuci și coacăze ar putea fi un remarcabil vegetarian rețetă pentru a încerca. 19 oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați coacăze, albuș de ou, ienibahar măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cupcakes cu condimente de mere cu nuci și brânză albastră, Tort De Condimente Cu Pere Cu Nuci, și Varză De Bruxelles Cu Nuci Și Coacăze pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 191°.tapetați foaia mare de copt cu folie. Bateți albușul de ou într-un castron mediu până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Bol
Folie De Aluminiu
Cuptor
2
Se amestecă ingredientele rămase.
3
Răspândiți nucile într-un singur strat pe foaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
4
Coaceți până când nucile sunt aurii, aproximativ 10 minute. Se răcește pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
5
Transferați nucile pe suprafața de lucru și tocați grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci
1
Topiți 1 lingură de unt într-o cratiță mare și grea la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați toate merele; acoperiți și fierbeți până când merele sunt suculente și aproape fragede, amestecând ocazional, aproximativ 18 minute. Descoperiți și fierbeți până când aproape toate sucurile se evaporă, aproximativ 6 minute. Folosind masher de cartofi, mash mere în tigaie. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr
Cartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De Cartofi
Tigaie
3
Poziționați raftul în centrul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 177°. unt și făină două tigăi de tort cu diametrul de 8 inci, cu laturi înalte de 1 1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Bateti faina si urmatoarele 5 ingrediente intr-un bol mediu. Folosind mixerul electric, bateți restul de 3/4 cană de unt și zahăr într-un castron mare până când este ușor și pufos. Bateți în ou. Bateți în jumătate din amestecul de făină la viteză mică, apoi tot sosul de mere, apoi amestecul de făină rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Mere
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bateti
Bol
5
Se amestecă în 1 cană de nuci prăjite și coacăze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coacăze
Nuci
6
Împărțiți aluatul între tigăi; blaturi netede.
7
Coaceți prăjiturile până când testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 40 de minute. Prăjituri răcoroase în tigăi pe rafturi 5 minute. Întoarceți prăjiturile pe rafturi și răciți.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
Folosind mixerul electric, bateți crema de brânză și untul într-un castron mare până devine pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
2
Adăugați zahăr pudră și vanilie și bateți pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Vanilie
3
Așezați 1 strat de tort pe farfurie; întindeți 1/2 cană glazură deasupra. Se acoperă cu al doilea strat de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Glazură
4
Întindeți glazura rămasă deasupra și părțile laterale ale tortului. Aranjați nucile de scorțișoară-zahăr în inel de 1/2 inch de la marginea tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară
Nuci
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Glazură
Zahăr
5
Presărați nucile cu coacăze. Se răcește tortul până se întărește glazura, aproximativ 30 de minute. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Se acoperă cu cupola de tort și se păstrează la rece. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.)